donderdag 5 december 2013

5-12 overplaatsing of toch niet


Vandaag wordt Kees als het goed is overgeplaatst naar de afdeling hematologie, waar hij verder behandeld zal gaan worden voor de lymfeklier kanker.
In de ochtend krijg ik het volgende bericht:

Hij voelt zich niet zo lekker. Misselijk, schokken is ook weer begonnen. Straks eerst weer CT-scan.

Dat is weer even schrikken, het ging zo goed van het weekend. Voor de zekerheid willen ze weer een CT-scan maken, maar gelukkig is hier niets bijzonders op te zien en geeft dus geen oorzaak van het schokken en het misselijk zijn. Ik zelf denk dat de spanning van de afgelopen dagen er uit komt met het misselijk zijn, en dat het voor de 3e keer nuchter zijn in anderhalve week zorgt dat het schokken weer extra wordt. Kees was al niet helemaal fit, en dan een dag nauwelijks voedingsstoffen binnen krijgen is dan net de bekende druppel die de emmer doet overlopen.
De overname kan niet doorgaan vandaag, want er moest op de afdeling neurologie gewacht worden op de uitslag van de scan. Op zich is dit niet zo erg, maar het is wel vervelend dat de uitslag van de PET-scan ondertussen ook al bekend is. De arts kan of wil alleen niet naar de afdeling neurologie komen om de uitslag te geven. Dat is dus weer een dag extra in spanning zitten helaas..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten